Den jeg er

Sus Gruner

Mit interessefelt er at hjælpe og støtte dig der ønsker at komme hjem til dig selv. Så du kommer til at stå stærkere i dig selv og i livet.


Jeg ønsker at hjælpe dig med at leve mere udfra den du er og med den naturlige energi du har med dig i livet.


Når du lever udfra din kerne, så tændes dit indre lys. Du kommer til at virke autentisk og kan få en magnetisk udstråling. 


Livets udfordringer kan i perioder skubbe til vores ligevægt og balance. Så det at blive i vores kerne, vores lys kan blive en udfordring.


For at blive hjemme hos dig selv, skal du være istand til at kunne sige til og fra. Sætte grænser og kende dine egne behov og følelser. 


Det at skulle til at tage sig selv alvorligt og agerer i livet efter sine behov og følelser kan være angstprovokerende, alt efter hvilke opvækst du kommer fra.


Hvis der ikke har været plads til dine behov og følelser i dit barndomshjem kan der komme skyld og skam til overfladen, når du begynder at skulle udtrykke dig selv udfra et autentisk sted i dig, nemlig fra det sted dine behov og følelser udspringer.


Jeg hjælper og støtter dig i din proces igennem de barrierer der kan være, når du ønsker at leve mere i tråd med den du er og leve udfra dig.  


Kærligst <3

Sus


Livserfaring


Igennem mit liv har jeg bl.a udviklet mig igennem mine livskriser som har været:

 

* Tidligt forældretab

* At blive mor

* At blive skilt

* At være enlig mor

* At blive fyret fra job

* Ny orientering i min seksualitet - at være til kvinder

 

Derudover har jeg haft nogle arbejdspunkter omkring min måde at være i livet, som ikke længere tjente mig godt, Dette har omhandlet emner som:

 

* Overansvarlighed

* At være den stærke pige - at skulle klare alting selv

* Ikke at vise min sårbarhed

* Min værdi som menneske og mit selvværd

 

Så selv om jeg er uddannet psykoterapeut, så har jeg gået igennem livet ligesom alle andre mennesker og fået de knubs, der er i et menneskeliv. Jeg har lært meget af mine livskriser og de har givet mig store indsigter i mig selv og det at være menneske. 

 

De har gjort mig til, den jeg er idag :-).

 

 

Uddannelser indenfor menneskelig udvikling :


4-årig psykoterapeutisk uddannelse på PUC

Periode:År 2011 til 2015:

www.puc-kbh.dk - psykoterapeutisk uddannelses center


Grundkursus IVK praksis (ikke-voldelig-kommunikation)

Periode: En uge i juni 2016

www.livkom.dk
Udlever IVK intensivt i et IVK-fælleskab en uge om året.


The Form - Reality Practice

Åbning af hjertebevidstheden via meditation i bevægelse.

Aug - Okt. 2019

www.realitypractice.orgGrund uddannelse og erhverv igennem de sidste 25 år:

Min grund uddannelse er Merkonom Regnskab og jeg har de sidste 25 år arbejdet med Økonomi og IT i forskellige jobs og virksomheder.

Yderligere info findes her:

https://www.linkedin.com/in/sus-gruner


Da jeg som ung skulle vælge uddannelse stod det imellem at læse til Psykolog eller blive Økonom. Jeg følte mig for "grøn" på livet til at læse til Psykolog dengang. Men har siden indhente min nysgerrighed på det psykologiske område ved at tage en psykoterapeutisk uddannelse i perioden 2011 - 2015.