Nærvær & Empati

Nærvær og Empati

er bærende elementer

i healingsprocesser

Når vi får taletid nok og tid til at mærke det der rør sig i os, samtidig med at vi er sammen med en nærværende anden, så slipper det som gør ondt stille og roligt.

Andre mennesker kan ikke tage vores smerte fra os, men de kan hjælpe os på vej med deres nærvær og empati. Det i sig selv er healende.

Nærvær og empati kan virke forløsende, healende,

skabe ro og give større bevidsthed om hvad der fylder hos dig lige nu i dit liv.


I workshoppen om Nærvær og Empati arbejder vi først med nærvær med os selv via korte meditationer. Dernæst kommer du til at tale om det der er tilstede i dig lige nu. 


Vi kommer til at tale om, hvad den nærværende empati kan i relationer. Vi kommer til at tale om Do og Don't i den sammenhæng, hvis man ønsker at bruge den healende empati i sine relationer. 


Der er arbejde sammen med en anden, hvor I skiftes til at tale og lytte med nærvær og empati.


Du går hjem med mere ro og din bevidsthed vækkes omkring hvor lidt der skal til for at skabe mere nærvær i dine relationer. ♥

Workshops hvornår?

Jeg holder workshops omkring nærvær og empati, når der er minimum 4, der har vist interesse for denne workshop. Derefter finder vi en dato i fællesskab, samt  hvor den kan afholdes rent geografisk

Jeg har mulighed for at afholde workshoppen i KBH N eller i Roskilde. Workshoppen koster kr. 350,- pr. person for 3 timer inkl. kaffe, te og snacks.


Er du interesseret i at være med på en workshop omkring "nærvær og empati", så udfyld kontakt formularen til højre og skriv at du er interesset i at komme på interesse listen og hvor det passer dig bedst at det bliver afholdt (Kbh eller Roskilde)


Pt. er der 2 på interesselisten for denne workshop


Kærligst 

Sus