Selvhealing

Selvhealing

Når kroppen få taletid

Når vi giver os selv tid til at mærke ind i vores krop, finder vi ud af, hvordan vi egentlig har det. Det er vigtigt, at vi tager "temperaturen" på vores egen trivsel og liv løbende, hvis vi skal opretholde det gode liv. 


Kroppen lyver aldrig - hvornår har du sidst været stille med dig selv og lyttet indad i din krop? 


I mine workshops "Selvhealing" taler vi, udfra kroppens sansninger og de følelser der kommer op.


Vi bruger 80 % af vores nærvær med os selv indad i kroppen og lader vores gode hoved få en pause. Det betyder, at du ikke skal forklare, analysere eller forstå det du mærker.

Det handler om, at være tilstede i nuet med det som er tilstede i dig, uden at gå for meget op i hovedet. Når du bliver i nærværet med dine kropssansningerne og følelser vil du mærke en healing, af det der er tilstede i dig lige nu. Workshops hvornår?

Jeg holder workshops omkring selvhealing, når der er minimum 4, der har vist interesse for denne workshop. Derefter finder vi en dato i fællesskab, samt  hvor den kan afholdes rent geografisk

Jeg har mulighed for at afholde workshoppen i KBH N eller i Roskilde. Workshoppen koster kr. 350,- pr. person for 3 timer inkl. kaffe, te og snacks.


Er du interesseret i at være med på en workshop omkring selvhealing, så udfyld kontakt formularen til højre og skriv at du er interesset i at komme på interesse listen og hvor det passer dig bedst at det bliver afholdt (Kbh eller Roskilde)


Kærligst 

Sus

Udtalelse fra deltager:

"Jeg har jo siddet og healet mig selv! "